Tiistai 23.7.2019

Tietoa kirjautumisesta

Uuden Suomen kirjautumisjärjestelmä uudistui toukokuussa 2012. Uudessa kirjautumismallissa ei tarvitse rekisteröityä lainkaan, vaan tunnukset luodaan automaattisesti ja salamannopeasti hakemalla tiedot käyttäjän valinnan mukaan Facebookista tai Googlesta.

FB ja Google -kirjautumisilla luotujen tunnusten sisältö ennakkomoderoidaan, kunnes käyttäjä on tunnistautunut ylläpidolle tämän lomakkeen kautta: kirjoitusoikeushakemus. Ennakkomoderoinnin poisto edellyttää omalla nimellä ja tunnistettavalla kuvalla esiintymistä Uuden Suomen palveluissa.

Kirjautumistavat

  • Facebook. Voit käyttää Facebook-tunnustasi kirjautumiseen. Kirjautumisen yhteydessä sinulta pyydetään lupa perustietojesi käyttöön (nimi, sähköpostiosoite ja kuva). Pääset heti kommentoimaan uutisia ja blogeja. Oman blogin perustaminen onnistuu yksinkertaisella hakemuksella kirjautumisen jälkeen.
  • Google. Voit kirjautua myös Google-tunnuksillasi, eli GMail- tai Google+ -tililläsi. Kirjautumisen yhteydessä sinulta pyydetään lupa perustietojesi käyttöön (nimi, sähköpostiosoite ja kuva). Saat oikeuden kommentoida ja blogata Uuteen Suomeen pyynnön jälkeen. Ylläpito tarkastaa Google-kirjautujien tiedot väärinkäytösten ehkäisemiseksi.
  • Puheenvuoro. Kaikki olemassa olevat Puheenvuoro- ja Vapaavuoro-tunnukset toimivat sellaisenaan ja samalla salasanalla Oma Uusi Suomi -tunnuksina. Voit kirjautumisen jälkeen liittää tunnukseesi myös Facebook- tai Google-tunnuksesi, minkä jälkeen et enää tarvitse salasanaa kirjautumiseen.

Kirjautumisjärjestelmän ominaisuuksia

  • Kirjautuminen on nopeaa ja vaivatonta.
  • Sama kirjautuminen toimii sekä uutissivustolla että blogijärjestelmässä (Puheenvuoro ja Vapaavuoro)
  • Kirjautumalla ulos yhdestä palvelusta kirjaudut ulos kaikista Uuden Suomen palveluista.
  • Perustietosi, eli nimi, sähköpostiosoite ja käyttäjäkuva noudetaan automaattisesti kirjautumisessa käytettävästä palvelusta, mikäli palvelu sellaisen tarjoaa.
  • Kommentoinnin yhteydessä käytetään aina omaa nimeä. Luotettavuuden lisäämiseksi nimeä ei pysty itse vaihtamaan.
  • Huomaathan, että keskusteluun osallistuminen Uuden Suomen palveluissa edellyttää oman nimen ja tunnistettavan kuvan käyttöä profiilissa.

Tervetuloa osallistumaan Uuden Suomen keskusteluihin!

Jos kirjautumisesta herää kysymyksiä tai et pääse kirjautumaan lainkaan, voi ottaa yhteyttä ylläpitoon käyttäen sivuston yhteydenottolomaketta.