Maanantai 15.7.2019

Käyttäjätunnushakemus

Tervetuloa Uuteen Suomeen! Uutis- ja blogikeskusteluihin osallistuminen edellyttää käyttäjätunnusta palveluumme. Tunnuksen saat alla olevan hakemuksen kautta.

Tunnus edellyttää oman nimen sekä tunnistettavan kasvokuvan käyttöä. Ylläpito käsittelee jokaisen hakemuksen. Hakemuksen hyväksymiseksi käyttäjän tulee olla ylläpidon tunnistettavissa.

Hyväksyttyihin hakemuksiin luodaan käyttäjätunnus ja salasana kirjautumista varten. Ilmoitamme hyväksytyille käyttäjille sähköpostitse. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia arkipäivisin toimistoaikoihin.

Tallennamme osan antamistasi tiedoista asiakasrekisteriimme, jota käytetään palveluidemme teknisessä ylläpidossa. Emme luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle markkinointi- tai muuhun tarkoitukseen.

Uuden Suomen käyttäjäksi voi myös kirjautua Facebook- tai Google(Gmail)-tunnusten kautta. Kirjautumalla itse sisään, ensimmäinen kirjautumiskertasi luo sinulle tunnuksen Uuden Suomen palveluihin. Tällöin sinun tulee enää tunnistautua ylläpidolle kirjoitusoikeushakemuksella.

HUOM! Google on sulkemassa Google+ palvelun huhtikuun alussa ja tämän takia suosittelemme Google-kirjautumisen sijaan hankkimaan tunnukset alla olevan lomakkeen kautta.

Voit halutessasi tilata Uuden Suomen uutiskirjeen tai kumppaneiden viestejä sähköpostiisi.

Lähettämällä käyttäjätunnushakemuksen hyväksyt Uuden Suomen käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan keskusteluohjeita.

Syötä koko nimesi, esimerkiksi Keijo Kommentoija. Nimi näytetään kommenttien yhteydessä.
Sähköpostiosoitteesi tallennetaan asiakasrekisteriimme. Emme näytä sähköpostiosoitettasi muille käyttäjille.
Syötä puhelinnumerosi henkilöyden varmentamista varten. Tietoa ei tallenneta käyttäjäprofiiliisi.
Tietoa ei tallenneta käyttäjäprofiiliisi.
Tietoa ei tallenneta käyttäjäprofiiliisi.
Lähetä ylläpidolle itsestäsi tunnistettava kasvokuva. Tätä kuvaa käytetään profiilissasi. Hyväksymme vain hakemukset, joihin on liitetty kuva. Lähetettävän profiilikuvan enimmäiskoko on 2 MB ja suositellut mitat vähintään 200x200 pikseliä. Hyväksytyt tiedostomuodot gif, jpg ja png.
Voit ilmoittaa kentässä myös tunnistamistasi auttavia tietoja (esim. Twitter- / LinkedIn-tilisi, työpaikkasi tai luottamustoimesi). Tiedot tallennetaan vain tunnushakemuksen käsittelyä varten, eivätkä ne siirry käyttäjäprofiiliisi.